PHOTO 2022 08 22 09 21 56

Sukukokous saatiin ankarien pandemia vuosien jälkeen vihdoinkin pidettyä ja jälleen näkemisen ilo oli suuri. Järjestelyistä iso kiitos puheenjohtajallemme Ullalle sekä hänen puolisolleen Henrikille ja tukijoukoille.

Sukukokous pidettiin 20.-21.8 Tahkovuorella Nilsiässä. Sääkin suosi meitä lähes helteellä. Lauantaina pääsimme katsomaan Joonas Kokkosen menestys oopperaa "Viimeiset kiusaukset" esityksen tapahtumien paikalla Aholansaaressa, joka on Paavo Ruotsalaisen kotisaari. Esa Ruuttunen oli aivan loistava Paavona ja esitys muutenkin oli upea puitteita myöten. Esitys pidettiin leirikirkossa.

Iltaa vietimme Ullan hienosti restauroidussa "residenssissä". Tarjoilut olivat runsaat ja porukka viihtyi. Kiitos siitä lankeaa taas Ullalle ja Henrikille sekä tukijoukoille.

Sunnuntaina pidimme varsinaisen sukukokouksen Panoraama ravintolassa, josta avautui huimaavat maisemat aina 40 km:n päähän. Tilaisuudessa esiintyi sukuseuran vasta perustettu kuoro joka lauloi hienosti. Heitä saamme varmastikin kuulla vielä jatkossakin.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus ja päätettiin että seuraava vuosikokous pidetään kesällä 2023 Tampereella ja varsinainen sukukokous, joka on 40-vuotisjuhlakokous, kesällä 2024 Tuusulan Krapinhovissa sukuseuramme syntysijoilla.

Kiitos teille kaikille sukulaisille iloisesta ja lämpimästä tunnelmasta

Kirjoittanut Hilkka Vahervuori, ex-puheenjohtaja

Mauno Taulun valokuvia voi katsella ja ladata "Tästä linkistä"