sukus logo pieniLÖNNMARKIN SUKUSEURA RY

 

 

VUOSIKERTOMUS 2015

 

Yleistä

Sukukoukset pidetään sukuseuran sääntöjen mukaan joka 3. vuosi. Vuosi 2015 oli välivuosi, jolloin ei ollut sukukokousta. Sukuseuran vuosikokous pidettiin 22.8.2015 Helsingissä Ravintola Walhallassa Suomenlinnassa. Vuosikokoukseen osallistui 27 sukuseuran jäsentä.

 

Sukuseura kuuluu Suomen Sukututkimusseuraan.

 

Hallitus

Hallitus oli valittu sukukokouksessa 2014 ja hallituksen toimikausi on 3 vuotta, joten silloin valittu hallitus jatkaa edelleen. Vakiintuneen käytännön ja seuran sääntöjen suosituksen mukaisesti hallitus koostuu eri sukuhaarojen edustajista. Kaikista sukuhaaroista ei kuitenkaan saatu edustajia. Hallitukseen valittiin ylimääräiseksi jäseneksi kunniajäsenemme Margareta Kivioja ja sukututkimuksesta vastaavana Ulla Joensuu..

 

Puheenjohtajana on toiminut Hilkka Vahervuori ja sihteerinä Päivi Mäkelä. Varapuheenjohtajana on toiminut Markus Erola. Varainhoitajana on toiminut Elsa Ropponen. Vuosi- ja sukukkoukusten järjestämisvatuullisiksi nimettiin Riina Johansson ja Iisa Blumberg

 

Hallituksen koostumus varajäsenineen on seuraava

jäsen varajäsen

Hilkka Vahervuori Sini Vahervuori

Markus Erola Ulla Kotiranta

Elsa Ropponen Leila Lastikka

Isa Blumberg Arja Narva

Timo Lönnmark Aarre Joensuu

Riina Johansson Leena Taulu

Leena Erola Marita Naumanen

Päivi Mäkelä Heli Hiipakka-Eshetu

 

 

Lisäksi hallitus on kutsunut kokouksiinsa kunniajäsenensä Margareta Kiviojan. sukututkimuksesta vastaavan Ulla Joensuun ja kotisivuista vastaavan Jyri Lehtisen.

 

Tilin- ja toiminnantarkastajina toimivat sukukokouksessa 2014 valitut Reijo Rinta-Mänty ja Hannu Hiipakka. Heidän varamiehinään toimivat Samuli Joensuu ja Jarkko Myllymäki

 

Hallitus kokoontui vuoden 2015 aikana 3 kertaa..

 

Toiminta

 

Puheenjohtaja on päivittänyt yhdistyksen nettisivuja aina tarpeen laittamalla sinne hallituksen kokousten esityslistat ja pöytäkirjat sekä selontekoa ja kuvia sukukokouksesta. Myös ruotsinkielisiä sivuja on täydennetty. Sukuseuralla on myös FaceBook-sivut, joita puheenjohtaja on päivitellyt aina tarpeen vaatiessa.

 

Sukuseuran myynnissä olevia tuotteita ovat sukuseuran pinssi ja myös sukuseuran logolla varustetut esiliinat ja mukit sekä postimerkit. Myös sukutaulut ja sukupuut ovat edelleen tuotelistalla. Esiliinoja saa joko suomenkielisellä tekstillä että myös ruotsinkielisellä sekä valkoisena että mustana. Sukuviiri on myös tuotelistalla. Näistä kaikista tuotteista on kuvat ja tiedot hintoineen nettisivuillamme.

.

Sukuseuran vuosikokous pidettiin Ravintola Walhallassa Suomenlinnassa 22.8.2016. Kokouksessa piti esitelmän DNA-geneologi Margit Stranius.

 

Sukuseura on kutsunut kokouksiinsa myös Simo Kosken, joka on kuuluu Mynämäen rovastin Gustav Lönnmarkin pojan, Ludvig Lönnmarkin jälkeläisten joukkoon.

 

Puheenjohtaja lähetti jäsenille vuoden aikana 2 tiedotuskirjettä.

 

Sukukokous 2017

Hallitus on aloittanut vuonna 2017 pidettävän sukukokouksen valmistelun.

 

Sukuseuran talous

Seuran jäsenmaksu on 10 €/jäsen. Sukuseuran tilillä oli 31.12.2015 rahaa 682,16 €. Tuloslaskelma osoitti 492,63 € ylijäämää vuodelta 2015.

 

Jäsenistö

Lönnmarkin suvun elossa olevien jäsenten tarkkaa lukua ei ole vielä tiedossa, koska vuoden 2009 vuosikokouksessa päätettiin sukuseuraan ottaa mukaan kaikki Mynämäen rovastin perilliset. Tähän saakka jäseniksi on laskettu Gustaf Lönnmark nuoremman jälkeläiset. Lukema lienee 450 –500 paikkeilla. Jäsenmaksunsa oli 31.12.2015 suorittanut 66 jäsentä.

 

Helsingissä 14.5.2016

 

Sukuseuran hallitus.